Caroline Maes doet opvallende onthulling over 'Familie'-collega Karen Damen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Caroline Maes doet opvallende onthulling over 'Familie'-collega Karen Damen

Caroline Maes doet opvallende onthulling over 'Familie'-collega Karen Damen

Oude liefde roest niet, zeggen ze. Dat is voor Caroline Maes niet anders. De ‘Familie’-actrice zet binnenkort een spannende stap. Na meer dan twintig jaar waagt ze zich nog eens op de planken.

Vanaf eind januari speelt Caroline Maes mee in ‘Vapeurs 4 - Op Safari’, een toneelstuk van het productiehuis van James Cooke. “Ik kijk er zo naar uit. Het is van voor ‘Familie’ geleden dat ik nog theater heb gedaan”, reageert de actrice dolenthousiast in HLN Showbits. En dat is al zo’n twintig jaar, want sinds 2001 kennen we haar alleen als Mieke Van den Bossche in ‘Familie’.

Dat ze nu opeens haar rentree op de planken maakt, heeft Caroline volledig te danken aan ‘Familie’-collega en goede vriendin Karen Damen. James Cooke was namelijk op zoek naar een vervangster voor een actrice die last minute uitgevallen was. “Zij (Karen, red.) en James hadden onlangs een etentje en Karen liet mijn naam vallen. James vond mij wel passen in dit stuk en al snel kreeg ik een telefoontje van hem”, vertelt Caroline in Dag Allemaal.

Ze is Karen dan ook enorm dankbaar en staat te popelen om dit avontuur aan te gaan. Bovendien hoeven de ‘Familie’-fans zich geen zorgen te maken. Mieke zal door de verrassend wending in Carolines carrière niet minder te zien zijn in hun favoriete soap. “De makers zorgen er wel echt voor dat we het kunnen combineren”, stelt de actrice gerust in HLN Showbits.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws