Carry Goossens (70) afgevoerd met ambulance na ongeluk tijdens opnames: "Buiten bewustzijn"

230830carrygoossensphotonews
Carry Goossens (70) heeft iedereen serieus doen schrikken bij de opnames van het derde seizoen van ‘James De Musical’. Tijdens de generale repetitie werd de acteur plots onwel, waardoor hij meteen in allerijl naar het ziekenhuis werd gebracht.
James Cooke kon Carry ‘Oscar’ Goossens strikken als verrassingsgast in de aflevering van ‘James De Musical’ die ‘FC De Kampioenen’ eert. De acteur zou al dansend ten tonele verschijnen. “Ik zag die leuke binnenkomer helemaal zitten, maar tijdens de generale repetitie ging het plots mis”, vertelt Carry in Het Laatste Nieuws. “Ik ben ondertussen 70, hier en daar wat versleten en geen getrainde danskampioen meer”, haalt hij zijn schouders op.
“Ik maakte een verkeerde beweging en voelde een serieuze prik in mijn linkerkuit. Ik werd draaierig en had zoveel pijn, dat ik het bewustzijn verloor”, legt Carry uit. “Toen ik weer bijkwam, was ik lijkbleek en aan het zweten. Ik kon ook niet meer spreken.” James heeft meteen een ambulance gebeld. Op spoed bleken zijn hart en bloed gelukkig in orde. “Maar ik had wel een spierscheur van twee centimeter opgelopen”, zegt de acteur.

Rolstoel

Er heerste meteen grote paniek, want tien jaar geleden zat Carry in hetzelfde schuitje. “Toen zat ik drie maanden in een rolstoel en moest ik jammer genoeg forfait geven voor een theaterrol”, herinnert hij zich. Gelukkig is het deze keer minder erg. Enkele dagen rust, zalfjes en pijnstillers en de acteur is er wee bovenop. “Over twee weken hoop ik hersteld zijn. Dat moet ook, want dan starten de repetities van 'Achter de schermen', een theatervoorstelling in het Fakkeltheater”, besluit Carry strijdvaardig.