Carry Goossens (70) geeft update over z’n toestand na spoedopname: zo gaat het écht met hem

230830carrygoossensphotonews
Enkele weken geleden liep het volledig fout voor Carry Goossens (70) tijdens de opnames van 'James de Musical'. De acteur liep een zware blessure op: hij scheurde zijn kuitspier, verloor het bewustzijn en werd met de ambulance weggebracht. Maar hoe gaat het intussen met hem?
“Ik was me in de coulissen wat aan het oppeppen en op het moment dat het aan mij was, zette ik me af op mijn linkerbeen en voelde ik een enorme pijnscheut in mijn linkerkuit. Alsof ze met een mes in je kuit steken”, herinnert Carry Goossens zich in Primo. “Ik wist meteen hoe laat het was. Ik ben op een stoel gaan zitten en plots draaide ik helemaal weg.” In het ziekenhuis zagen de dokters meteen een scheur van twee centimeter in zijn linkerkuit.
Dat was even serieus schrikken, mar gelukkig gaat het intussen een pak beter met de acteur. “Ik mag rondpikkelen. Weliswaar met een kruk, maar het mag. Natuurlijk moet ik wat rusten en mijn been sparen, maar verder mag ik alles doen”, stelt Carry gerust. “Door er veel ijs op te leggen, met spierzalf in te smeren en de kuit in te tapen, zou de scheur snel moeten dichten.” Binnen een tweetal weken zou hij al van de pijn verlost moeten zijn.

Show must go on

Gelukkig zijn ook de opnames van de ‘FC De Kampioenen’-aflevering van ‘James de musical’ kunnen doorgaan. “James (Cooke, red.) was in paniek en was van plan om het nummer te skippen. Hij was ervan overtuigd dat het niet meer zou gaan. Maar in het hospitaal had ik via een infuus een pijnstiller gekregen en die deed wonderen”, aldus Cary. “Ik ben 's avonds met een taxi naar het NTG in Gent gevoerd, waar de show werd opgenomen, en ik heb de act alsnog gedaan.”