Charlotte Timmers heeft verontrustend nieuws over beste vriendin Ruth Beeckmans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Charlotte Timmers heeft verontrustend nieuws over beste vriendin Ruth Beeckmans

Charlotte Timmers heeft verontrustend nieuws over beste vriendin Ruth Beeckmans

Charlotte Timmers is een steengoede actrice, die momenteel schittert in ‘Zillion’, maar bovenal en nu misschien wel meer dan ooit de beste vriendin van Ruth Beeckmans. Zij heeft er natuurlijk al een erg zware periode op zitten.

In april moest Ruth Beeckmans onverwacht afscheid nemen van haar vriend Gary, de vader van haar kindjes. Hij overleed op zijn 54ste aan hartfalen. “Ruth heeft haar partner op een hele traumatische manier verloren, ze is een geweldig goed mens, ze had dat niet verdiend”, vertelt goede vriendin Charlotte Timmers in Het Laatste Nieuws. Charlotte is bovendien de meter van Ruths jongste dochtertje Cobey-Mae.

Ruth is volgens Charlotte een groot deel van haar levensvreugde verloren. Je zou voor minder natuurlijk. “Zou ik kunnen, ik gaf het haar meteen terug. Het is gewoon zo triestig om Ruthje te zien lijden”, gaat de actrice verder. “De pijn van iemand verliezen: ik heb die al te vaak gezien, ik had zo graag gehad dat ze dat niet hoefde mee te maken”, klinkt het emotioneel.

“Als ik haar zie wenen, maakt me dat verdrietig”, geeft Charlotte toe. Het enige wat ze nu kan doen, is er zijn voor haar vriendin en haar een hart onder de riem steken. Ruth zelf zit namelijk nog steeds in zak en as en weet niet hoe het verder moet. “Maar ik geloof wel dat ze dat kan. Terugkomen. Maar het zal anders zijn. In een versie 2.0. Voor eeuwig anders”, denkt Charlotte erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws