Christoff heeft pijnlijke boodschap voor Camille, die het wil maken in Duitsland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff heeft pijnlijke boodschap voor Camille, die het wil maken in Duitsland

Christoff heeft pijnlijke boodschap voor Camille, die het wil maken in Duitsland

Nu Camille Dhont zeker is van haar plekje in de Vlaamse muziekindustrie, probeert de 21-jarige zangeres ook in Duitsland door te breken. Ze bracht er al haar nummer ‘Feuerwerk’ uit en wil er tegen eind 2024 nog drie singles én een album uitbrengen.

Christoff, die natuurlijk razend populair is in Duitsland, moedigt de 21-jarige zangeres aan, maar Camille moet het best niets overhaasten. “Dat ze mocht optreden in de populaire Duitse muziekshow ‘Die Beatrice Egli Show' is een mooie kans, maar nu moet ze het gewoon op zich af laten komen”, denkt hij erover in Het Laatste Nieuws. “Ik raad Camille aan om zeker en vast met de voeten op de grond blijven en de Duitse taal te leren. Dat is iets wat Duitsers enorm waarderen.”

“En als het succes niet onmiddellijk komt, mag ze niet opgeven. De aanhouder wint”, besluit de schlagerzanger. Maar wat hij vooral belangrijk vindt, is dat Camille goed begeleid wordt. “Mentaal is het zwaar. Duitsland is sowieso een moeilijke markt om te veroveren”, weet Christoff. “Duitsers beschermen heel erg hun eigen artiesten.” Bovendien staat haar niet alleen glitter en glamour te wachten.

Eenzaam

“Ik moest heel wat grootse dingen in Vlaanderen missen omdat ik in Duitsland werd verwacht”, haalt Christoff zijn schouders op. “Ik heb me er vaak eenzaam gevoeld. Je kunt omringd zijn door een grote entourage maar uiteindelijk zit je ‘s avonds alleen op de hotelkamer. Duitsland is zo groot dat vrienden niet zomaar kunnen langskomen.”

Bovendien heb je als artiest in Duitsland amper contact met je publiek, iets wat Camille nu wel sterk heeft. “De concertzalen zijn zo groot dat je onmogelijk achteraf handtekeningen kunt uitdelen”, weet de schlagerzanger. “In Duitsland hebben artiesten ook minder privacy. Fans proberen te weten te komen waar je logeert en boeken daar dan ook een kamer.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws