Comedian Thomas Smith en ex-'Thuis'-actrice Joke Sluydts nemen moeilijk besluit na dood van dochtertje

230710thomassmithjokesluydtsinstagram
Afgelopen weekend maakten stand-upcomedian Thomas Smith, die je nog kan kennen uit ‘Foute Vrienden’, en zijn vriendin Joke Sluydts, die ooit nog meespeelde in ’Thuis’ en ‘Familie’, tragisch nieuws bekend. Het koppel is helaas hun dochtertje verloren.
Enkele weken geleden kon het geluk van Thomas Smith en Joke Sluydts niet op toen ze hun eerste zwangerschap aankondigden. Helaas vielen ze al snel weer van hun roze wolk. Twee weken geleden zijn ze hun kindje verloren. “Op 4 augustus is ons dochtertje, Polly, geboren en overleden”, liet het koppel weten op Instagram. “Ze was ongelooflijk mooi en zit voor altijd in onze verscheurde harten.”
“Polly betekent "groot verdriet" en dat is wat ze bij ons achterliet. Maar we zijn ook vervuld met liefde voor haar en voor elkaar. Dag lieve Polly, we houden immens veel van je”, sloten Thomas en Joke hun droevige bericht af. Gelukkig vindt het koppel de nodige troost bij elkaar. Daarom hebben ze nu een moedig besluit genomen.

Benauwend

“We hebben hard getwijfeld om onze “babymoon”, onze laatste reis met ons tweetjes, te cancelen”, schrijft Joke op haar Instagramverhaal. Maar het koppel heeft besloten dat niet te doen en hun vakantie in Amerika te laten doorgaan. “De muren thuis zijn iets benauwender dan de VS. Hopelijk kan het hier een beetje helen”, hoopt de actrice. “Zo is ze er toch een beetje bij”, zien we op het volgende verhaal.