Conner Rousseau compleet gebroken na onverwacht overlijden van dierbare Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Conner Rousseau compleet gebroken na onverwacht overlijden van dierbare

Conner Rousseau compleet gebroken na onverwacht overlijden van dierbare

Conner Rousseau is in diepe rouw. Een jaar geleden is de Vooruit-voozitter zijn boezemvriend onverwacht verloren. Op Instagram staat de politicus nu even stil bij dit enorme gemis.

Precies een jaar geleden kreeg Conner Rousseau verschrikkelijk nieuws te horen. Wouter Thyssen, één van zijn beste vrienden, is op 19 mei 2022 onverwacht overleden op zijn 31ste op vakantie in Portugal, hoogstwaarschijnlijk aan hartfalen. “Ik ben een van mijn beste vrienden verloren”, zei de politicus vorig jaar in Het Nieuwsblad. “De cafés hierboven gaan gouden zaken doen. We zien u graag, Wouter.”

“Ik ga hem enorm hard missen. De jongste jaren zag ik hem door mijn job minder, maar af en toe stuurde hij een berichtje om te zeggen hoe fier hij op mij was, dat deed deugd”, vertelde de Vooruit-voozitter toen. “Ik zal hem herinneren als een crème van ne gast, altijd goedgezind. Het was altijd feest.”

Groot gemis

Op zijn Instagramverhaal deelt Conner nu opnieuw zijn post van vorig jaar, vol leuke kiekjes van hem en zijn boezemvriend. “We gaan u missen, paal”, schreef de politicus toen. En veel woorden heeft hij niet nodig om duidelijk te maken dat dat gemis vandaag effectief nog steeds even groot is.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws