Cyra Gwynth, Yoko uit 'Familie', neemt plots drastische beslissing: "Het werd te heftig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Cyra Gwynth, Yoko uit 'Familie', neemt plots drastische beslissing: "Het werd te heftig"

Cyra Gwynth, Yoko uit 'Familie', neemt plots drastische beslissing: "Het werd te heftig"

Cyra Gwynth, die de rol van Yoko vertolkt in 'Familie', woonde tot voor kort in Nederland, vooral voor haar muziek. Nu heeft de actrice besloten om terug te keren naar België. Dat vertelt ze bij HLN Showbits.

Sinds Cyra bij 'Familie' speelt, pendelde ze tussen Amsterdam en België. Maar dat werd te zwaar voor haar. “In het begin dacht ik: ik ga pendelen. Maar dat begon heftig te worden. Niet alleen door het acteren, maar ook gewoon door mijn muziek. Ik merkte dat er op dat vlak gewoon veel meer gaande was in Brussel. Dus dingen die met mijn muziek te maken hebben, mijn optredens, mijn interviews … Alles speelde zich hier af. Dus ik dacht: 'What the hell doe ik nog in Nederland als alles hier gebeurt?'", aldus Cyra.

En zo is ze op enkele weken tijd verhuisd naar een appartement in Brussel. De 27-jarige actrice vertelt ook hoe ze ooit in Nederland belandde. “Vier jaar geleden heb ik mijn ex-vriend leren kennen. Door de muziek, want hij is producer. En daardoor ben ik gewoon heel makkelijk bij hem ingetrokken", aldus Cyra.

Nog vaak naar Nederland

"Dan ben ik daar mijn muziek verder gaan maken", gaat ze verder. "Mijn producers, met wie ik werk, zijn nog steeds in Nederland. Dus ik ben daar ook wel nog vaak." Maar wonen doet dus voortaan in België.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws