Dana Winner (58) kan haar ogen niet geloven: populaire zangeres gaat plots internationaal! Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dana Winner (58) kan haar ogen niet geloven: populaire zangeres gaat plots internationaal!

Dana Winner (58) kan haar ogen niet geloven: populaire zangeres gaat plots internationaal!

Dana Winner kan haar ogen niet geloven. Dat ze bekend is in Zuid-Afrika, is algemeen bekend. Maar dat de 58-jarige zangeres het nu ook tot in Azië heeft geschopt, had ze zelf nooit verwacht.

Dat Dana Winner bij ons nog steeds een geliefde zangeres is, is duidelijk. Maar dat ze ook vaak in het buitenland toert, zal voor sommigen misschien een grote verrassing zijn. Zo trekt ze dit najaar nog door Nederland en treedt ze eind dit jaar op in een rugbystadion in Zuid-Afrika. Maar haar meest bijzondere concert moet wel dat in de Thaise hoofdstad Bangkok in januari 2024 zijn.

Je leest het goed, Dana Winner heeft nu ook Thailand veroverd. “In ‘t Engels, natuurlijk”, vertelt de zangeres in Het Belang van Limburg. “Ze hebben me daar ontdekt via YouTube met mijn versie van ‘One Moment In Time’ in ‘Liefde Voor Muziek’.” De clips uit het populaire muziekprogramma zijn er - bij elkaar opgeteld - intussen al meer dan tweehonderd miljoen keer bekeken. “Mensen die er iets van kennen, zeggen me dat dat veel is”, lacht Dana.

Dana goes international

Enkele jaren geleden trad Dana ook al eens op in het Indonesische Jakarta. “Daar hadden ze ontdekt door mijn clip van ‘The Sound Of Silence‘“, herinnert ze zich. “Toen ik in 2019 in de Lotto Arena stond, zijn er mensen van China afgekomen. En in Brugge waren er Canadezen, Zuid-Afrikanen, Australiërs én Britten. Die zullen gedacht hebben: ‘Als zij niet naar ons komt, gaan wij wel naar haar’”, lacht de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws