Danira Boukhriss heeft niet mis te verstane boodschap voor vriend Ward Kerremans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danira Boukhriss heeft niet mis te verstane boodschap voor vriend Ward Kerremans

Danira Boukhriss heeft niet mis te verstane boodschap voor vriend Ward Kerremans

Sinds oktober is Vlaanderen een showbizzkoppel rijker. Toen raakte bekend dat Danira Boukhriss Terkessidis de liefde vond bij 'Billie vs Benjamin'-acteur Ward Kerremans. Nu werd het stelletje voor het eerst samen op de rode loper gespot. En daar moest Danira meteen iets kwijt over haar wederhelft.

Dinsdagavond ging de nieuwe ’Netflix’-film ‘Noise’ in première, waarin Ward Kerremans de hoofdrol speelt. Kersverse vriendin Danira Boukhriss Terkessidis kon dus niet op zijn grote avond ontbreken. Toch was het voor velen een grote verrassing dat de tortelduifjes samen op de rode loper verschenen, aangezien ze hun relatie tot nu toe uit de spotlights hielden.

“Wij lopen niet zo graag te koop met onze privé, maar wij verstoppen elkaar niet, hoor”, zei de acteur aan Het Laatste Nieuws. “Zij is er vanavond ook bij en presenteert vanavond ook nog de Q&A na de film. Dus hopelijk wordt het een gezellige avond”, klonkt het nog. En een gezellige avond was het vast en zeker. “Het is zijn eerste hoofdrol in een grote film, dus ik vind het belangrijk om er op deze avond bij”, vulde Danira haar vriend aan.

De presentatrice was niet alleen vol lof over de film, maar vooral over haar vriend. “Ik sta hier als een trotse vriendin. Voor mij is hij de beste acteur die er is”, vertelde een dolverliefde Danira. “In zo’n psychologische thriller heel die film dragen… Chapeau. Ik schaam mij zeker niet”, lachte ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws