Dany Verstraeten (67) deelt droevig nieuws na pensioen: "Het kan elk moment gedaan zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dany Verstraeten (67) deelt droevig nieuws na pensioen: "Het kan elk moment gedaan zijn"

Dany Verstraeten (67) deelt droevig nieuws na pensioen: "Het kan elk moment gedaan zijn"

Afgelopen dinsdag wuifde het trouwe ‘VTM NIEUWS’-publiek Dany Verstraeten uit. Na meer dan 35 jaar trouwe dienst zette de 67-jarige nieuwslezer zijn pensioen in. Maar daarop volgde meteen een sombere bedenking.

Nu Dany Verstraeten met pensioen is, begint hij aan het laatste hoofdstuk van zijn leven, beseft hij. “Ik wéét dat het zo is. Vanaf nu kan het elk moment gedaan zijn”, haalt het voormalige nieuwsanker zijn schouders op in Het Laatste Nieuws. Daar zit een moeilijk moment van vijf jaar geleden voor iets tussen.

“Dat besef is heel hard binnengekomen toen mijn oudere broer vijf jaar geleden op zijn 64ste aan kanker overleed”, vertelt Dany openhartig. “Maar het voelen is nog iets anders. Ik houd met de dood eigenlijk geen rekening, ik denk daar zelden aan. Het zou me alleen afremmen, vrees ik. En rust roest”, denkt het ex-VTM-gezicht erover.

Jong van geest

Dany nadert de kaap van 70, maar zo voelt hij zich nog lang niet. “Dat is gelukkig wél verbeterd aan de wereld: wie geluk heeft, leeft langer, is langer gezond en blijft langer jonger van geest”, gaat de nieuwslezer verder. “Toen ik jong was, was iemand van zeventig echt oud. Die mocht blij zijn dat hij nog leefde. Ik heb niet eens het gevoel dat ik oud ben”, aldus Dany.

18 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws