Dany Verstraeten deelt dag voor zijn afscheid bij VTM vreselijk nieuws: "Toen te horen gekregen"

230904danyverstraetenvtm
Morgen neemt Dany Verstraeten afscheid van de VTM-kijkers. Zo presenteert hij op dinsdag 5 september zijn allerlaatste nieuwsuitzending. Deze ochtend was hij te gast bij 'Sven & Anke' op Joe. Maar daar deed hij ook vreselijk nieuws uit de doeken.
Op maandag werd er tijdens de uitzending van 'Sven & Anke' op radiozender Joe al uitgebreid afscheid genomen 'VTM NIEUWS'-anker Dany Verstraeten. Samen met heel wat ex-collega's blikte hij terug op zijn 35-jarige carrière als nieuwsanker. Daarin had hij het ook over een van de moeilijkste aankondigingen uit z'n loopbaan.
En die aankondiging vond pas enkele weken geleden plaats. Zo kreeg Dany Verstraeten op een bijzonder moeilijk moment te horen dat zijn conculega Martine Tanghe overleden was. Zij stierf op 67-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Kippenvel

"Toen ik enkele weken terug het middagnieuws aan het presenteren was, kreeg ik in mijn oortje door dat Martine Tanghe overleden was", vertelt Dany Verstraeten bij Joe. "Ik kende haar al van in mijn studententijd. Dan krijg je wel kippenvel en wordt het heel moeilijk om zo’n nieuws te brengen", aldus het nieuwsanker.