De Planckaerts overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Wauw, dikke proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De Planckaerts overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Wauw, dikke proficiat!"

De Planckaerts overdonderen iedereen met zeer heuglijk nieuws: "Wauw, dikke proficiat!"

Eddy Planckaert toert momenteel met zijn vrouw Christa en zoon Francesco door Vlaanderen met een gloednieuwe show. Nu heeft Christa ook zeer bijzonder nieuws te melden over haar wederhelft.

Eddy, Christa en Francesco Planckaert zijn sinds kort ook in de theaterzalen te bewonderen. Zo trekt het trio momenteel door Vlaanderen met een gloednieuwe show. Daarin zullen ze tal van anekdotes vertellen over hun gezin, maar ook over Eddy's wielercarrière.

Francesco zal zich dan weer ontfermen over de muziek. Zo zal hij enkele nummers live op gitaar spelen. Nu hebben de Planckaerts nog een reden tot vieren. Pater familias Eddy is namelijk jarig vandaag. Hij mag 65 kaarsjes uitblazen.

"Man van mijn dromen"

Christa Planckaert zette haar grote liefde ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Hoeveel verjaardagen er ook voorbijgaan, jij blijft de man van mijn dromen", schrijft ze bij een prachtige foto van Eddy, gevolgd door een hartje. Het regent dan ook felicitaties richting de jarige. "Wauw, dikke proficiat!", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws