'De Twaalf'-acteur Koen De Graeve in grootste geheim getrouwd: "Nooit verwacht dat ik de stap zou zetten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'De Twaalf'-acteur Koen De Graeve in grootste geheim getrouwd: "Nooit verwacht dat ik de stap zou zetten"

'De Twaalf'-acteur Koen De Graeve in grootste geheim getrouwd: "Nooit verwacht dat ik de stap zou zetten"

Koen De Graeve (51), die we momenteel kunnen bewonderen als de beschuldigde Anton Bergman in ‘De Twaalf’, is al 21 jaar gelukkig samen met zijn vriendin Ariane van Vliet (52). Maar wat blijkt? De acteur mag haar intussen al twee jaar zijn vrouw noemen.

Koen De Graeve heeft het lang voor zich kunnen houden, maar in Dag Allemaal onthult de acteur nu dat hij twee jaar lang geleden in het geniep getrouwd is. “Jaan (zoals hij Ariane noemt, red.) en ik zijn twee jaar geleden getrouwd”, klinkt het. “We hebben er niet veel ruchtbaarheid aan gegeven, nee. Ik had ook niet verwacht dat ik ooit de stap zou zetten.”

Vroeger vond Koen het huwelijk namelijk nogal een burgerlijk concept. “Ik dacht: 'Waarom moet ik voor iedereen uitspreken dat ik Jaan graag zie? Wat wij hebben, is persoonlijk en intiem’”, legt de ‘De Twaalf’-acteur uit. Wat hem dan toch van gedachten deed veranderen? “Ik vond het een vernieuwing en verruiming van de band van ons gezin, vanuit een ongelooflijk diepe dankbaarheid voor de jaren die ik met Jaan en de meisjes (hun drie dochters, red.) heb mogen delen.”

Verrassend aanzoek

“Ik wilde een symbolische daad stellen om hen te tonen dat ik er met al mijn kracht en liefde voor hen zal zijn tot het einde van mijn dagen”, besluit Koen. En zo ging hij twee jaar geleden voor Ariane op één knie, in de keuken, in het bijzijn van hun kinderen. “Jaan en de meisjes waren zó verrast, ze hadden het niet zien aankomen”, aldus de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws