Dina Tersago heeft zeer somber nieuws te melden: "Mijn hart is gebroken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago heeft zeer somber nieuws te melden: "Mijn hart is gebroken"

Dina Tersago heeft zeer somber nieuws te melden: "Mijn hart is gebroken"

Dina Tersago (45) heeft zich voor het eerst gemengd in het boerenprotest. Zo neemt de 'Boer zkt Vrouw'-presentatrice het in een Instagrambericht op voor de Belgische boeren.

Dina Tersago presenteert inmiddels al twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. Zij kent de problemen van de boeren dan ook als geen ander. Op Instagram neemt ze het voor onze Belgische boeren.

"Oké, de boeren zijn boos. En ik snap het wel ... Mijn hart breekt als ik hoor hoe wanhopig ze zijn en hoe weinig vertrouwen ze nog hebben in de toekomst. Ik mag al twintig jaar 'Boer Zkt Vrouw' presenteren, ik vertoef voortdurend in hun middens en ik hoor de wanhoop", schrijft de presentatrice onder meer.

Ten einde raad

"Er is één ding dat onze boeren altijd verbond: hun passie voor de stiel. Maar zelfs dat dreigen ze te verliezen. Ze werken zo hard en leveren fantastische producten af ... Niets is zeker in hun job, maar dat nemen ze erbij. Nog meer regels en restricties? Enkel als het haalbaar is, en haalbaar blijft op lange termijn. Ik merk dat ze echt ten einde raad zijn. Ik hoop dat er de komende dagen echt naar onze boeren geluisterd wordt, en dat er een constructief debat kan komen. #Noodkreet", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws