"Dit is fantastisch!": Jeroom heeft bijzonder groot nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Dit is fantastisch!": Jeroom heeft bijzonder groot nieuws te melden

"Dit is fantastisch!": Jeroom heeft bijzonder groot nieuws te melden

Jeroom Snelders blijft scoren met zijn programma 'Boris', waarin hij samen met Bockie De Repper en Jonas Geirnaert de roadtrip maakte waarvan zijn overleden broer Boris droomde. Nadat 'Boris' eerder al heel wat nationale prijzen in de wacht kon slepen, is het programma nu ook genomineerd voor een internationale prijs.

Zo is 'Boris' genomineerd voor een Rockie Award in de categorie 'Docuseries'. De Rockie Awards worden ook wel 'de Olympische Spelen van de televisie' genoemd en worden jaarlijks uitgereikt in Banff, in de Canadese Rocky Mountains. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op 11 juni.

Bij zender Play4 zijn ze alvast enorm blij met de nominatie. "Dit is fantastisch nieuws. 'Boris' is een uniek programma met veel impact, en van een bijzondere schoonheid. Op geen enkel programma kregen we zoveel reacties", aldus Play4.

Enorm trots

"Ik ben enorm trots op Jeroom en het hele team, zij zorgden voor een staaltje authentieke en integere televisie", zegt Annick Bongers, programmadirecteur bij Play Media. Eerder won 'Boris' ook al de Ha! van Humo en een Kastaar! voor beste nieuwe programma.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws