Dit maakte Niels Destadsbaders relatiebreuk extra zwaar: "Da's een trauma erbij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit maakte Niels Destadsbaders relatiebreuk extra zwaar: "Da's een trauma erbij"

Dit maakte Niels Destadsbaders relatiebreuk extra zwaar: "Da's een trauma erbij"

Niels Destadsbader heeft allesbehalve gemakkelijke periode achter de rug. Niet alleen werd hij de laatste tijd serieus door het slijk gehaald op sociale media, ook zijn relatie liep onlangs op de klippen. Een bijzonder zware klap, waar de zanger gisteren voor het eerst openlijk over praatte in ‘Viva la feta’ op Play4.

In december raakte bekend dat Niels Destadsbader en zijn toenmalige vriendin Julie Bacquaert een punt hadden gezet achter hun relatie. In 2020 maakten ze hun relatie bekend, maar nu blijkt dat het koppel al een pak langer samen was. “Ik ben zeven jaar samen geweest met Julie”, vertelt de zanger daar nu over in ‘Viva la feta’. Zo’n breuk verwerk je natuurlijk niet meten. “Dat is het ding met de liefde: het is het schoonste wat er is, maar soms is het ook echt kak.”

“Iemand moeten loslaten die je heel graag ziet, het is zo moeilijk. Je kan er zo verdrietig van worden”, klink het diep bedroefd. Zeker omdat Julie niet de enige was die hij moest loslaten. “Ik ben ook zeven jaar pluspapa geweest”, vervolgt Niels. “Dat maakt het extra lastig omdat het nog te vroeg is om die jongen terug te zien. Nu, als hij er ooit behoefte aan heeft om opnieuw contact met mij te hebben, zal hij me wel vinden. Enfin, dat denk ik toch”, besluit de zanger.

Zien opgroeien

Maar dat neemt uiteraard niet weg dat het afscheid van die twee belangrijke personen in zijn leven hem enorm zwaar viel. “En dat maakt het extra moeilijk”, geeft Niels toe. “Hij zal nu bijna elf zijn. Ik heb die jongen zien opgroeien. Ik heb hem naar school gebracht, zijn boterhammen gemaakt, ik heb hem gewassen... er echt zorg voor gedragen. Da’s een trauma extra, hé”, aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws