Dramatisch nieuws voor Charlotte Van Brabander na ‘De Verraders’

231108charlottevanbrabandervtm
Charlotte Van Brabander, bekend van haar deelname aan 'De Verraders', verduidelijkt dat haar emotionele momenten tijdens de opnames niet gespeeld waren. Ze onthult dat ze op dat moment net had ontdekt zwanger te zijn na een vruchtbaarheidstraject, wat haar hormonen op hol deed slaan.
"Ik sloeg soms tilt", geeft Charlotte toe. Helaas volgde er na het programma een miskraam. Bijzonder slecht nieuws dus. Het geluk lachte haar echter toe toen ze opnieuw zwanger raakte. In augustus mocht ze haar dochtertje Billie June verwelkomen. Met een stralende glimlach bevestigt ze in Dag Allemaal: "Ja, 't is een cliché, maar mama zijn is het mooiste wat er is."
De 33-jarige Charlotte geeft tips bij beleggen en is een pokerkampioene. Ze werkt naar eigen zeggen keihard. “Met als doel: vóór mijn veertigste voldoende op mijn rekening hebben staan om me een leven lang geen zorgen over geld te hoeven maken. Wat niet wil zeggen dat ik nadien niets meer zal doen. Ik wil gewoon niet meer hoeven na te denken over wat financieel kan en wat niet kan."