Dramatisch nieuws voor Metejoor: "Voor het eerst in mijn leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dramatisch nieuws voor Metejoor: "Voor het eerst in mijn leven"

Dramatisch nieuws voor Metejoor: "Voor het eerst in mijn leven"

In 2016 verloor Metejoor een van zijn beste vrienden. Het nieuws sloeg destijds in als een bom bij zijn vriendengroep. “Als er iets is, praat er alstublieft over", zegt de zanger in 'James, De Musical'.

"Tim was een hele harde knuffelaar. Dat werd misschien een beetje als vreemd beschouwd. Zo van: 'Waarom pakt die nu iedereen vast?' Er was wel een soort van machocultuur. Wij vertoefden vaak in de fitness, zeker wel", aldus Metejoor.

"Huilen en knuffelen was misschien wat vreemd. Toen Tim gestorven was, hebben we plots tegen elkaar gezegd: 'Zeg alsjeblieft als er iets is, praat erover'. Wij zijn elkaar beginnen knuffelen met z'n allen en dat is eigenlijk nooit gestopt."

"Op dat moment had ik het gevoel dat er voor het eerst in mijn leven iets tragisch was gebeurd, maar plots komt iedereen zoveel dichter bij elkaar. Dat was ook wel iets moois op dat moment. Tim heeft heel veel mooie dingen en herinneringen achtergelaten."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws