Droevig verhaal over Pedro Elias' zoontje gaat door merg en been Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Droevig verhaal over Pedro Elias' zoontje gaat door merg en been

Droevig verhaal over Pedro Elias' zoontje gaat door merg en been

Gisterenavond was Pedro Elias te gast in ‘Het huis’ op Eén. Daarin liet de presentator zich van zijn meest emotionele kant zien. Hij heeft per slot van rekening al het een ander meegemaakt.

Zo moest hij drie jaar geleden afscheid nemen van zijn papa. Een verlies dat hem tot op vandaag erg zwaar valt. Hij kan het graf van zijn vader zelfs nog steeds geen bezoekje brengen. “Als ik ernaartoe ga, besef ik dat hij echt dood is. En ik heb zijn overlijden nog niet aanvaard”, gaf hij toe. Maar dat was niet het enige emotionele moment in de aflevering.

Toen Pedro het over zijn zoontje Rover had, die twee jaar lang tegen leukemie vocht, had je je zakdoeken maar beter dicht bij je. Het jongetje werd vorig jaar eindelijk volledig kankervrij verklaard. “Maar het waren twee verschrikkelijke jaren. Ik ben zo dankbaar dat we hem niet hebben moeten afstaan”, klonk het.

Pedro had er namelijk geen goed oog in. “Evelien (Pedro’s vrouw, red.) was al die nare tijd ‘Kamp 97’, want zoveel procent kans had Rover te genezen, ik was altijd ‘Kamp 3’”, vertelt hij openhartig. “Het ging zo ver dat ik niet meer in de ogen van Rover durfde kijken omdat ik me schuldig voelde dat hij ziek was. Ik wilde als ouder dat ik ziek was en niet hij.” Gelukkig is alles uiteindelijk goedgekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws