Dubbele pech voor ex-miss België Celine Van Ouytsel: "Moest meteen geopereerd worden"

CelineVanOuytselSBS
Pech komt nooit alleen, zeggen ze wel eens. Dat weet Celine Van Ouytsel als geen ander. Nog niet zo lang geleden stond het geluk niet bepaald aan haar zijde.
Celine Van Ouytsel is niet meer uit de media weg te slaan. De ex-Miss België is vanaf nu elke donderdag te horen tijdens de ochtendshow op Play Nostalgie en als we haar mogen geloven, zitten er ook bij Play4 weer leuke dingen aan te komen. De mediafiguur heeft de laatste tijd dus een stevige portie geluk. Maar dat was niet altijd het geval.
Daarvoor keren we even terug in de tijd. Een ongeluk komt nooit alleen, toch? “Daar kan ik van meespreken. Ik was terug van Miss World dat gecanceld was door corona en de week nadien brak ik mijn elleboog tijdens opnames voor 'De Vuilste Jobs VIPS’”, vertelt Celine in TV-Familie. Dat kan je trouwens allemaal herbekijken op VTM GO. “Ik droeg mijn bodycam die het ongeluk heeft vastgelegd.”

Elf bouten

De ex-Miss België werd met haar volledige arm meegesleurd in een ontstoppingsmachine, terwijl de slang ervan automatisch oprolde. “Ik ben toen meteen geopereerd en er zitten nu elf bouten in mijn elleboog”, onthult de blondine. “Omdat elf toevallig mijn geluksgetal is, bekijk ik dit als iets positiefs. Maar ik heb er toch nog last van in de fitness”, weet Celine nog te vertellen.