Een tweede kindje voor Boris Van Severen en Frances Lefebure? Koppel onthult groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Een tweede kindje voor Boris Van Severen en Frances Lefebure? Koppel onthult groot nieuws

Een tweede kindje voor Boris Van Severen en Frances Lefebure? Koppel onthult groot nieuws

Boris Van Severen en Frances Lefebure mochten vorig jaar hun eerste kindje verwelkomen. In Dag Allemaal onthult de acteur nu of er binnenkort ook een tweede aankomt.

Boris Van Severen en Frances Lefebure zijn op 1 oktober de trotse ouders geworden van een zoontje, die luistert naar de naam Saul. Hun kleine spruit is inmiddels al vijf maanden oud. En hoewel de bevalling niet vlekkeloos verliep, gaat het nu zeer goed met de kersverse ouders.

"In het begin was het niet gemakkelijk", vertelt Boris deze week in Dag Allemaal. "Saul is er gekomen met een keizersnede. De bevalling is niet gelopen zoals verwacht, dus dat is nooit fijn. Maar het gaat nu heel goed met Frances", aldus de acteur. "Ze is echt een fantastische mama."

Tweede kindje?

"Ze vindt het fijn dat ze kan vertrouwen op mij, aangezien ik al ervaring heb", gaat hij verder. "Voor haar is het de eerste keer, dan denk je: o een kleintje, zo breekbaar. Maar eigenlijk zit er best wel wat rek op." Maar een tweede kindje komt er voorlopig niet. "Nee, er komt geen volgende baby aan", aldus Boris.

Populair

Laatste nieuws