Eerlijke Pedro Elias onthult dat hij poging onderneemt om af te kicken: "Succes" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerlijke Pedro Elias onthult dat hij poging onderneemt om af te kicken: "Succes"

Eerlijke Pedro Elias onthult dat hij poging onderneemt om af te kicken: "Succes"

Pedro Elias deelt een opmerkelijk bericht op zijn Instagrampagina. Hij probeert namelijk af te kicken, maar dat lijkt niet zo eenvoudig te zijn. Al snel krijgt hij heel wat reacties van zijn volgers.

Pedro Elias kennen we vooral als de presentator van tv-programma’s zoals ‘De Container Cup’ en ‘Control Pedro’. De altijd goedlachse Pedro durft nu ook eens heel eerlijk te zijn op sociale media. Zo verklapt hij op zijn Instagrampagina dat hij probeert af te kicken. De presentator vertelt namelijk dat hij probeert te stoppen met het consumeren van suiker.

Echter lijkt dat niet zo gemakkelijk te zijn. Zo staat het aantal dagen dat hij gestopt is met het consumeren van suiker opnieuw op nul. Toch gaat hij een nieuwe poging ondernemen om suikers te bannen uit zijn leven. In de commentaren wensen zijn volgers hem veel goede moed toe. “Pff, moet lastig zijn” en “Succes”, klinkt het onder meer.

Andere volgers laten dan weer weten dat het het waard is, ookal is het moeilijk. “Maak u klaar voor een week mottig zijn door het afkicken van de suiker. Ik voelde mij die eerste week zo ellendig dat ik zelfs geen zin had om iets te eten. Kwam goed uit” en “Al zo’n 15 jaar! Op een bepaald moment wil/kan je niet meer terug”, reageren zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws