Eerste aflevering van 'Thuis' lokt massaal veel commentaar uit: “Ik stop met kijken” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerste aflevering van 'Thuis' lokt massaal veel commentaar uit: “Ik stop met kijken”

Eerste aflevering van 'Thuis' lokt massaal veel commentaar uit: “Ik stop met kijken”

Thuis’ is terug van weggeweest! Gisteren kregen de kijkers eindelijk een antwoord op de vele vragen die hen de hele zomer lang bezighielden. En toch is de eerste aflevering niet bepaald in de smaak gevallen. Op sociale media uiten de fans massaal hun ongenoegen.

De kijkers konden gisteren meermaals opgelucht ademhalen. Zo bleek alles in orde met de gezondheid van Tamara en kwamen Bob en Lowie er met de schrik van af. Bovendien gaf Marianne zichzelf niet aan voor de moord op Alexander. Ze stortte in tijdens een paniekaanval en belandde in het ziekenhuis, maar ook zij komt er bovenop. En Dieter heeft de zwangere(?) Maité laten gaan.

En toch hadden de kijkers de eerste aflevering van de soap anders voorgesteld, als we sociale media mogen geloven. “De eerste aflevering viel tegen”, “Moesten we daar 2 maanden op wachten?”, “Saai, saai, saai”, “Zeer flauw”, “Trok op niets”, “Had er veel meer van verwacht” en “Officieel gestopt met het te volgen”, schrijft het merendeel van de fans op Facebook. De kijkers hebben duidelijk spanning gemist, maar volgens de makers zit die er nog aan te komen.

Nog meer surprises

“Vorig seizoen loerde het gevaar voortdurend om de hoek en gebeurde er altijd wel iets onverwachts. Denk maar aan de plotse dood van Paulien en Alexander. Onze scenaristen zorgden zo voor een constante dreiging en spanning”, onthult woordvoerder Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. “In het nieuwe seizoen trekken we die lijn door en gaan we voor nog meer surprises zorgen. De kijker moet het gevoel krijgen dat er in ‘Thuis’ op elk moment van alles kan gebeuren.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws