Eerste 'Love Island'-baby op komst: "Een nieuw avontuur gaat beginnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerste 'Love Island'-baby op komst: "Een nieuw avontuur gaat beginnen"

Eerste 'Love Island'-baby op komst: "Een nieuw avontuur gaat beginnen"

Dat ‘Love Island’ een succes kan zijn, hebben al verschillende koppels bewezen. Zo heeft Cupido in het recentste seizoen voor drie koppels raak geschoten. Zowel Fé en Lennert, Amandine en Jules en Lio en Marvin zijn nog steeds gelukkig samen. Meer nog, die laatste verwachten zelfs hun eerste kindje.

Het heeft voor Marvin (28) even geduurd voor hij de ware tegen het lijf liep op ‘Love Island’, maar beter laat dan nooit. Hij vond de liefde van zijn leven in Lio (23). De twee haalden de finale net niet, maar dat was voor hen geen domper op hun geluk. In de ‘Love Island’-reünie konden we onlangs nog zien dat de liefde nog steeds even groot is.

En dat is duidelijk. Nog geen jaar na hun ‘Love Island’-deelname is Lio zwanger van haar eerste kindje. Dat maakten zij en toekomstige papa Marvin zelf bekend op Instagam. “An adventure is about to begin”, schrijft het verliefde koppeltje bij een zwart-witfoto waarop de ouders in spe een echo vasthouden.

In de comments worden Marvin en Lio uitgebreid gefeliciteerd. Ook hun mede-‘Love Island’-deelnemers reageren dolenthousiast. “Dit wordt echt de mooiste baby ooit”, schrijft winnares Jotti Verbruggen. “JA JA JA, zo blij voor jullie”, schreeuwt Raphaëlla Deuringer het uit. “Omg, ik wist het! Proficiat, de eerste ‘Love Island’-baby!”, reageert Lisa Moerman dolgelukkig. Ook Amandine, Jules en Lennert wensen de toekomstige mama en papa alle geluk toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws