Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw' verwachten hun eerste kindje samen: "Dit wordt het geslacht van de baby" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw' verwachten hun eerste kindje samen: "Dit wordt het geslacht van de baby"

Elien en Lorenz uit 'Boer zkt Vrouw' verwachten hun eerste kindje samen: "Dit wordt het geslacht van de baby"

Elien Ceustermans en Lorenz Janssen uit 'Boer zkt Vrouw' worden voor de eerste keer mama en papa. 2,5 jaar nadat ze bij elkaar de liefde vonden in het VTM-programma zijn ze in verwachting van hun eerste kindje.

Elien is vijftien weken zwanger. "Het wordt een jongetje", zegt ze in primeur tegen Het Laatste Nieuws. “Ja, deze zwangerschap is absoluut gepland. We wilden allebei graag kinderen. Lorenz is net dertig geworden, dit is het juiste moment."

"Natuurlijk zijn we heel blij. Ik heb het aan Lorenz verteld tijdens het avondeten met een positieve zwangerschapstest. Hij had tranen in de ogen. Ik schrok ook wel een beetje, want met een eerste kindje weet je niet wat je moet verwachten", klinkt het bij Elien.

De kinderkamer is nog niet helemaal klaar. "We wonen in het oude huis van mijn ouders en hebben mijn oorspronkelijke oude kinderkamer helemaal uitgebroken. Dat moet opnieuw bepleisterd worden en er moet nieuwe elektriciteit en vloerbekleding gelegd worden. Er is dus nog werk aan de winkel.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws