Ella Leyers wordt op de vingers getikt door haar volgers: "Dat is niét oké!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ella Leyers wordt op de vingers getikt door haar volgers: "Dat is niét oké!"

Ella Leyers wordt op de vingers getikt door haar volgers: "Dat is niét oké!"

Verschillende volgers van Ella Leyers reageren misnoegd dat de presentatrice reclame zou maken voor dieetpillen. Die kritiek blijkt echter onterecht te zijn en Ella geeft meteen meer uitleg.

Ella Leyers heeft vorige week een onaangename ontdekking gedaan. Zo verschenen op Facebook verschillende advertenties waarin haar naam en foto’s gebruikt werden om dieetpillen te promoten. “Ella Leyers vertelt de waarheid over haar gewichtsverlies” en “Mijn gewicht ging van 68 naar 57. Ella Leyers zegt dat je in vijftig dagen elf kilo kwijt kunt raken”, stond er te lezen.

Op haar Instagramverhaal reageerde de presentatrice geschrokken. “Ma huh???” en “OMG sto-hop”, schreef ze onder meer. Ella maakte meteen duidelijk dat ze hier niets mee te maken heeft en dat haar foto’s en naam misbruikt worden. Echter krijgt ze nu op haar nieuwste Instagrampost opnieuw heel wat commentaar.

“Het is eigenlijk niet oké dat een BV geld wil verdienen door reclame voor dieetpillen te maken” en “Die dieetpillen zijn pure oplichting”, reageren enkele volgers onder meer. Ella bijt meteen van zich af en zegt waar het op staat. “Ik heb niets te maken met die reclame”, klinkt het. “Mijn advocaat is ermee bezig”, verduidelijkt ze nog. “Het siert je dat je de moeite doet om het dieetpillen-verhaal te ontkrachten”, zegt een andere volger dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws