Emotioneel afscheid voor Francesco Planckaert: "Heel moeilijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emotioneel afscheid voor Francesco Planckaert: "Heel moeilijk"

Emotioneel afscheid voor Francesco Planckaert: "Heel moeilijk"

Francesco Planckaert tourt al een tijdje samen met Eddy, Christa en Junior door Vlaanderen met hun theatervoorstelling 'De Planckaerts op de planken'. Maar helaas heeft Francesco nu minder fijn nieuws te melden op zijn Instagramverhaal.

Tijdens de voorstellingen van 'De Planckaerts op de planken' zorgen Francesco en Junior voor een muzikale noot. De eerste met zijn gitaar, de twee Junior met zijn drums. Maar het scheelde geen haar of Francesco moest een van de optredens cancelen.

Hij heeft namelijk geen goed nieuws te melden. “Mijn gitaar waar ik jaren op speel is kapot. En morgen spelen we in Maldegem”, schrijft hij op zijn Instagram Stories bij een foto van zijn kapotte instrument. Maar gelukkig vond hij snel een oplossing.

<br>
Instagram Stories (@planckaert_francesco)

Afscheid

“Gelukkig direct geholpen bij Van De Moer Instruments. Twee uren gitaren getest en uitgekomen bij deze prachtig klinkende Richwood d-60-ce. Een nieuwe gitaar aanschaffen is eigenlijk heel persoonlijk en het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van je vorige, maar morgen dus opnieuw op de planken met deze gitaar. Superbenieuwd hoe deze versterkt klinkt.”

Emotioneel afscheid voor Francesco Planckaert: "Heel moeilijk"
Instagram Stories (@planckaert_francesco)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws