Emotioneel afscheid voor Maureen Vanherberghen: "Na meer dan tien jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emotioneel afscheid voor Maureen Vanherberghen: "Na meer dan tien jaar"

Emotioneel afscheid voor Maureen Vanherberghen: "Na meer dan tien jaar"

Maureen Vanherberghen, de vriendin van Sieg De Doncker, heeft haar afscheid aangekondigd bij De Ketnetband. Maureen maakte meer dan tien jaar deel uit van band.

"Als klein meisje ging ik zelf naar optredens van De Ketnetband kijken. Daarna kreeg ik de kans om zelf heel Vlaanderen rond te reizen, en nu kan ik met mijn eigen dochter gaan kijken", vertelt Maureen Vanherberghen over haar afscheid van De Ketnetband in een bericht van de VRT.

"Ik ben ontzettend trots dat ik deel heb uitgemaakt van de beste band van het land. Maar ik denk dat de cirkel nu rond is", aldus Maureen. Zij geeft de fakkel door aan de 19-jarige Imea Denooze.

Ontzettend blij

"Ik ben ontzettend blij dat ik deel mag uitmaken van De Ketnetband. Ik kijk het meest uit naar het publiek en de sfeer op het podium met mijn collega’s", vertelt de 19-jarige Imea, die ook al te zien was in 'Gamekeepers', 'Bittersweet Sixteen' en 'Ketnet Musical: De finale'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws