Erg pijnlijk voor StuBru-presentatrice Eva De Roo: "Ben al bedrogen geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg pijnlijk voor StuBru-presentatrice Eva De Roo: "Ben al bedrogen geweest"

Erg pijnlijk voor StuBru-presentatrice Eva De Roo: "Ben al bedrogen geweest"

Eva De Roo komt binnenkort met een gloednieuw programma op tv, eentje waarin het onderwerp overspel centraal staat. Spijtig genoeg een thema dat voor de StudioBrussel-presentatrice uit het leven gegrepen is.

Eva De Roo is volop bezig met de opnames voor haar nieuwe tv-programma. “Het is een programma over bedrog en ontrouw”, kan de radiopresentatrice nu al verklappen in de MNM-podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’. “Omdat mensen daar nooit over spreken. En ik snap heel goed waarom, want dat is keipijnlijk. Maar ik vind dat wij ook moeten leren hoe we daarmee moeten omgaan. Wat moet je doen als dat gebeurt?”, legt ze uit.

“Overspel is zoiets menselijks dat heel veel mensen kan overkomen. Soms gebeurt dat gewoon, dus ik vind dat we daar open over moeten kunnen praten. Want het is zo pijnlijk”, vindt Eva. En zij kan het weten, want ze heeft het helaas zelf al meegemaakt. “Ik ben op het idee gekomen omdat vriendinnen van mij, maar ook ikzelf daar ooit al mee geconfronteerd zijn”, vertelt de radiostem. “We waren op een punt in ons leven waarop we onze lange relaties in twijfel begonnen te trekken. Relaties zijn zoeken en uitzoeken hoever je kan gaan.”

Liegen is het ergste

Maar Eva is hoopvol. “Volgens mij denkt onze generatie al sneller: ‘Oké, dat kan gebeuren, maar we kunnen er misschien ook samen uitgeraken’. Door erover te spreken”, denkt de presentatrice erover. In haar relatie met Jan Paternoster is het onderwerp in ieder geval bespreekbaar.

“Jan en ik hebben van bij het begin gezegd: ‘Doe dat niet. Maar áls dat gebeurt, zeg het mij dan. Erover liegen is het ergste’”, aldus Eva. “We hebben dat vooral uitgesproken omdat wij net twee mensen zijn die heel veel mensen tegenkomen. Maar wij zijn altijd heel eerlijk en ook niet zo jaloers.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws