Erik Van Looy doet plots opmerkelijke onthulling over zijn ex Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy doet plots opmerkelijke onthulling over zijn ex

Erik Van Looy doet plots opmerkelijke onthulling over zijn ex

Nog niet zo lang geleden maakte Erik Van Looy in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ bekend dat hij niet langer single is. Topmodel Anouck Lepère is de gelukkige. Maar tijdens zijn populaire Play4-programma doet de presentator plots een opvallende onthulling over zijn ex-vrouw, de moeder van zijn zoon Lucas.

Dat Erik Van Looy gescheiden is en sinds kort opnieuw het liefdesgeluk heeft gevonden, wisten we al. Maar woensdagavond gaf de presentator tijdens ‘De Slimste Mens’ nog een extra kijkje in zijn privéleven. Zo onthulde hij dat hij en zijn ex tien jaar na de scheiding nog steeds in hetzelfde gebouw wonen, elk op hun eigen verdieping weliswaar. Ook hun zoon woont daar in de buurt.

Net zoals Annelien Coorevits nog steeds door één deur kan met haar ex-man Olivier Deschacht, is Erik ook trots op het feit dat hij nog de beste maatjes is met zijn ex. “Goed overeenkomen na je huwelijk is belangrijk”, denkt hij erover. Maar aangezien Erik zijn nieuwe vlam wel eens mee naar huis neemt, kan Anouck dus gemakkelijk eens zijn ex tegen het lijf lopen. Een grappig idee, dat misschien al wel werkelijkheid is geworden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws