Erik Van Looy is opnieuw van 't straat: nieuwe vriendin helemaal geen onbekende Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy is opnieuw van 't straat: nieuwe vriendin helemaal geen onbekende

Erik Van Looy is opnieuw van 't straat: nieuwe vriendin helemaal geen onbekende

Verschillende bronnen melden heuglijk nieuws over Erik Van Looy. Zo zou hij opnieuw de liefde hebben gevonden. Verrassend: de presentator zou al enkele maanden samen zijn met de brunette.

Vorig jaar maakte Erik Van Looy nog bekend dat hij niet langer samen is met Ingrid Parewijck. De twee waren zo’n vijf jaar samen, maar Erik zou nu volgens het online magazine MenStyle al een nieuwe vriendin hebben. De gelukkige? Sarah Van der Meiren. Zij is een kunstenares en model en had eerder een relatie met Axel Daeseleire.

Ook P-magazine meldt hetzelfde nieuws. Het blad kent de nieuwe vlam van Erik maar al te goed, want de brunette was al eens de P-babe van de maand. Zelf hebben de twee de relatie nog niet bevestigd. Echter melden verschillende bronnen dat de tortelduifjes al meerdere keren samen gespot werden in Antwerpen.

Volgens Menstyle zouden Erik en Sarah zelfs al enkele maanden een koppel vormen. “Ze steken hun liefde voor elkaar in het openbaar niet onder stoelen of banken”, klinkt het. “Ze waren samen op het feestje voor de dertigste verjaardag van Lize Feryn en ze zouden samen net een vakantie in Gran Canaria achter de rug hebben”, aldus het magazine.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws