Erik Van Looy onthult voor het eerst meer over prille relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy onthult voor het eerst meer over prille relatie

Erik Van Looy onthult voor het eerst meer over prille relatie

Twee weken geleden werden de vermoedens bevestigd toen Erik Van Looy in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ onthulde dat hij niet langer single is. De presentator verloor zijn hart aan het 17 jaar jongere topmodel Anouck Lepère. Veel weten we niet over hun prille relatie, maar nu wel hoe ze elkaar hebben leren kennen?

Toen de Nederlandse kandidate Soundos El Ahmadi twee weken geleden naar zijn liefdesleven polste, kon Erik Van Looy niet anders dan voorzichtig lossen: “Ik ben niet meer single. Maar het is pril.”

Maar maandagavond wond de presentator al geen doekjes meer om zijn liefdesleven. Na een vraag over de datingsite match.com, bekende Erik openlijk dat hij zelf lange tijd Raya gebruikte. “Een soort Tinder voor bekende mensen, en heel knappe”, legde hij uit. “Ik ben er zelfs Venus Williams op tegengekomen. Je kan haar dan liken, maar ik heb er achteraf niets van gehoord”, lacht hij. “Dus ik zit erop, als bekende mens.”

Eén ding is zeker: “Nu heb ik hem eigenlijk niet meer nodig, want ik ben niet meer single.” Meer lostte Erik nog steeds niet over hun romance. De presentator ging meteen over naar de volgende vraag. Maar zou hij zijn nieuwe vlam Anouck Lepère ook op deze datingsite hebben leren kennen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws