'Eurosong'-kandidaten The Starlings bijten van zich af na scherpe kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Eurosong'-kandidaten The Starlings bijten van zich af na scherpe kritiek

'Eurosong'-kandidaten The Starlings bijten van zich af na scherpe kritiek

Vanavond wagen The Starlings met 'Rollercoaster' hun kans in de grote ‘Eurosong 2023’-finale in Paleis 12. Tom Dice en Kato Callebaut lijken één van de topfavorieten om een ticket naar Liverpool te bemachtigen. Maar toch moesten ze al heel wat kritiek slikken.

Zo schreven heel wat mensen dat de uitslag op voorhand al bepaald was en uitten ze hun ongenoegen dat The Starlings een streepje voor hebben door hun bekendheid. “Dat weet ik nog zo niet”, denkt Kato Callebaut erover in Story. “Mensen kiezen voor wat ze graag willen horen en zien op het Eurovisiesongfestival. Wie daar staat, maakt niet uit.”

Tom Dice is het helemaal eens met zijn vrouw. “In het buitenland kent niemand ons en hier kan ik dat moeilijk inschatten. Elke artiest zal zijn fans en vrienden optrommelen”, zegt hij. “Voor ons draait het Eurovisiesongfestival nog altijd rond het nummer. Als onze songs niet goed waren, waren we door de VRT ook niet gekozen voor de voorrondes. Ook al hebben we al bekendheid vergaard als The Starlings”, maakt Kato komaf met de commentaar.

Bovendien speelt het volgens sommigen ook in hun voordeel dat Tom al eens op het podium van het Songfestival heeft gestaan. “Aan de vele reacties op sociale media merken we wel dat het leeft, Tom die opnieuw meedoet”, klinkt het bij Kato. “Maar ik weet niet of dat extra stemmen oplevert. Het hangt af van je performance en die is nu totaal anders”, vult Tom zijn wederhelft aan. “Het enige voordeel is wel dat ik die ervaring van het Songfestival heb.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws