Eva Pauwels over gevoelens voor Jacques Vermeire: "Als het van mij afhing..." Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eva Pauwels over gevoelens voor Jacques Vermeire: "Als het van mij afhing..."

Eva Pauwels over gevoelens voor Jacques Vermeire: "Als het van mij afhing..."

Eva Pauwels heeft geen gemakkelijke tijden achter de rug. Nadat zij en Jacques Vermeire jaren geleden scheidden, kreeg ze te kampen met een serieuze alcoholverslaving. Vandaag gaat het gelukkig een pak beter met haar. Maar hoe zit het nu tussen haar en Jacques?

De laatste jaren waren nogal turbulent voor Eva Pauwels, maar na haar alcoholverslaving bewandelt ze opnieuw het juiste levenspad. Dat wilde ze met haar gastoptreden in ‘De Vermeires’ ook iedereen laten zien. “Ik vind wel dat het geweten mag zijn dat ik er na jaren ellende toch al 4 jaar weer sta”, besluit ze in HLN Showbits. “Het gaat heel goed met mij en ik houd het vol”, klinkt het.

Eva heeft duidelijk geen seconde getwijfeld om eens te komen piepen in de realityshow van haar ex en haar kinderen, Maxime en Julie Vermeire. “Ik ben familie. Ik ben de mama en dat zal altijd zo blijven”, bedenkt ze zich. Het contact met haar kinderen is intussen zo goed als hersteld. Dat met Jacques is sinds hun breuk stroef gebleven. Maar ze kunnen wel nog door een deur. “Dat is oké, we komen overeen”, zegt Eva klaar en duidelijk.

Toch mag het voor haar nog wat meer zijn. “Als het van mij zou afhangen, zou ik Jacques vaker zien”, biecht ze eerlijk op. “Maar het blijft kalm. Hij heeft nog niet de intentie om familie-uitstapjes te doen bijvoorbeeld. Maar misschien later, ooit. Als er getrouwd wordt en er kleinkinderen komen, komt daar misschien verandering in”, hoopt Jacques ex-vrouw. “Dat zou ik wel heel tof vinden.” Een nieuwe vriend zit er bovendien niet in. “Nee, helaas niet, ik blijf maar op de verkeerde vallen”, aldus Eva.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws