Evi Hanssen heeft bijzonder nieuws over ongeneeslijk zieke mama: "Laatste fase" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen heeft bijzonder nieuws over ongeneeslijk zieke mama: "Laatste fase"

Evi Hanssen heeft bijzonder nieuws over ongeneeslijk zieke mama: "Laatste fase"

Evi Hanssen deelt een opmerkelijk bericht over haar mama Arlette die ongeneeslijk ziek is. De twee hebben namelijk iets groots aan te kondigen.

De mama van Evi Hanssen, Arlette, heeft borstkanker met uitzaaiingen in de lever en botten en kan niet meer genezen worden. Toch hebben de twee dit verdict een plek kunnen geven. Zo vertelde Evi onlangs nog in Story dat ze nu vooral wil genieten van elke dag die ze nog met Arlette kan doorbrengen.

Nu hebben Evi en Arlette nog groot nieuws, waarover Evi meer vertelt op haar Instagrampagina. “De afscheidstournee van mijn moeder”, begint ze. “Samen met journaliste Annelies Rutten maakten zijn moeder en ik voor Nieuwsblad een bijzondere podcast over de dood, maar vooral over het leven”, schrijft ze.

Zowel Evi als haar mama Arlette hopen dat deze podcast vooral een ijsbreker kan zijn. “Om op een mooie manier afscheid van elkaar te nemen, tijdens die laatste fase van het leven”, zeggen ze. ‘De afscheidstournee van mijn moeder’ is nu al te beluisteren op diverse streamingskanalen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws