Evy Gruyaert deelt slecht nieuws over haar gezondheid: "Eigenlijk niet leefbaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evy Gruyaert deelt slecht nieuws over haar gezondheid: "Eigenlijk niet leefbaar"

Evy Gruyaert deelt slecht nieuws over haar gezondheid: "Eigenlijk niet leefbaar"

Het is vandaag een bijzondere dag voor Evy Gruyaert, want de presentatrice mag eindelijk nieuwe medicatie uitproberen om een hardnekkig probleem aan te pakken. Op haar Instagramverhaal vertelt ze daar nu zelf wat meer over.

Evy Gruyaert is bekend geworden als radio- en tv-presentatrice, maar sommigen zullen haar ook kennen van 'Start 2 Run'. Ze heeft een drukke agenda, maar geregeld speelt er haar iets parten: migraine. Op sociale media laat ze weten dat ze blij is omdat ze vanaf vandaag nieuwe medicatie mag uitproberen. "Zeer dankbaar", klinkt het. Ze heeft namelijk heel vaak last van die hoofdpijnen.

"Gemiddeld vijftien tot twintig dagen per maand is eigenlijk niet leefbaar", zucht ze. Eerder probeerde Evy al eens een ander type medicatie, maar dat was helaas geen succes. "Ik mocht de Aimovig-spuit al testen gedurende een jaar - mét verplichte medicatie stop van drie maanden - maar na herstart na die drug holiday bleef het effect uit", zegt ze.

Goede moed

Nu zal ze dus weer nieuwe medicatie testen. "Dit is de nieuwe medicatie: Emgality", schrijft ze. Dat is ook medicatie in de vorm van een spuit die ze zelf kan toedienen. "Om te beginnen moet ik twee spuiten in mijn buik zetten", legt Evy uit. "Ik hoop zo hard dat dit werkt", besluit ze.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws