Ex-lief Karen Damen als reporter en massaal veel BV's: dit weten we nu al over het huwelijk van Regi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-lief Karen Damen als reporter en massaal veel BV's: dit weten we nu al over het huwelijk van Regi

Ex-lief Karen Damen als reporter en massaal veel BV's: dit weten we nu al over het huwelijk van Regi

Op 2 december trouwden Regi Penxten en Kristel Hubeny al voor de wet in België, maar morgen, op dinsdag 27 februari, vindt hun échte huwelijk plaats in Zuid-Afrika. Dat is ook integraal te volgen bij VTM 2. Nu zijn er ook al meer details uitgelekt over hét showbizzhuwelijk van het jaar.

Morgen is het eindelijk zover: dan stappen Regi Penxten en zijn grote liefde Kristel Hubeny in het huwelijksbootje onder de Zuid-Afrikaanse zon. Die trouwpartij is vanaf 15 uur ook live te volgen bij VTM 2. VTM deelde nu ook al het programma.

Om 15 uur komen de gasten aan en wordt er geklonken op de liefde. Om 18 uur volgt het jawoord bij zonsondergang. Om 20.35 uur wordt de tv-première van de film 'Marry Me' uitgezonden, met de openingsdans van Regi en Kristel tijdens de onderbreking. Tot slot kan de kijker om 22.45 uur ook even komen piepen op het avondfeest.

Genodigden

Tom De Cock en Regi's ex Karen Damen worden de vliegende reporters. Zij zullen Regi en Kristel de hele dag op de voet volgen. Inmiddels raakten ook al heel wat bekende namen bekend die het huwelijk zullen bijwonen, namelijk: Pauline Slangen, Jaap Reesema, Kathleen Aerts, Karen Damen, Tom De Cock, Vincent Fierens, Emma Salden, Arno Louwette, Maxine van Breukelen, Piet Huysentruyt en Linda Mertens.

Populair

Laatste nieuws