Ex-Miss België Celine Van Ouytsel post eerlijk kiekje: "Geen make-up en filters" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel post eerlijk kiekje: "Geen make-up en filters"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel post eerlijk kiekje: "Geen make-up en filters"

Het leven kan niet altijd glitter and glamour zijn en dat beseft ook Celine Van Ouytsel maar al te goed. Zij verrast al haar volgers nu met een opvallend plaatje, want ze poseert zonder make-up op haar gezicht voor de camera.

Celine Van Ouytsel is bekend geworden bij het grote publiek door haar deelname aan Miss België. In 2020 won ze die prestigieuze missverkiezing en sindsdien schittert ze ook geregeld op televisie. Zo was ze eerder al te zien als sidekick in 'De Cooke & Verhulst Show', maar ook als presentatrice in het showbizzprogramma 'Play Café'.

Daarnaast doet de blondine het ook erg goed op sociale media. Op Instagram heeft ze zelfs bijna 190.000 volgers en die trakteert ze geregeld op knappe kiekjes. Hoewel Celine op de meeste foto's mooi is opgemaakt, laat ze zich deze keer van een andere kant zien. Op een nieuwe selfie draagt ze namelijk geen make-up.

Serum, crème en SPF

"Geen make-up, geen filters, alleen een goed serum, crème en SPF", schrijft Celine onder de eerlijke foto op haar Instagramverhaal. "Lijkt ook wel alsof ik geweend heb... is niet", lacht ze. "Mijn work out gaat zo beginnen... dus dat komt nog wel", voegt de ex-Miss België er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws