Ex-Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis voor opvallende ingreep: "Ik vond ze niet mooi zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis voor opvallende ingreep: "Ik vond ze niet mooi zo"

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle in ziekenhuis voor opvallende ingreep: "Ik vond ze niet mooi zo"

“Ik voelde me een vrouw in een kinderlichaam. Een Miss België met mandarijnenborstjes.” Chayenne Van Aarle, die in februari haar misskroontje overdroeg aan Emilie Vansteenkiste, ligt momenteel in het ziekenhuis in Istanboel. Daar liet ze zojuist haar borsten vergoten.

In 2022 werd Chayenne Van Aarle tot Miss België verkozen. “Ik voelde me op en top vrouw. En vol vrouwelijke energie”, zegt ze nu in Het Laatste Nieuws. En toch was er één iets dat nog beter kon. “Ik werd dan wel tot Miss België gekroond, maar zag in de spiegel een vrouw met twee met lege theezakjes.” Daarom onderging de ex-miss een borstvergroting in Turkije. “Maar mijn ingreep was niet excessief”, klinkt het.

“Ik ging van een A-cup naar een stevige B-cup. Echt drastisch is dat niet”, denkt Chayenne erover. Sinds haar zware auto-ongeluk in februari heeft ze besloten zichzelf steeds op de eerste plaats te zetten. “Wij vrouwen lakken al jaren onze nagels en gaan naar de kapper om mannen te behagen. Maar dit deed ik voor mezelf”, besluit ze. “Ik was ongelukkig om mijn vormen.”

20 keer vrouwelijker

De ingreep kostte haar maar liefst zo’n 4.000 euro. “Maar ik voel me nu al twintig keer vrouwelijker,” zegt de voormalige Miss België opgelucht. “Ze hebben hier ook alle tijd voor me genomen. Ik word hier bijzonder goed verzorgd.” Missie geslaagd dus. Op Instagram kan je een stukje van Chayennes avontuur meevolgen. “Veel jonge vrouwen worstelen met dit thema. En het blijft vaak onder de radar”, weet ze. Daarom vond de ex-miss het belangrijk om haar verhaal met de wereld te delen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws