Ex-Miss België Virginie Claes na 21 jaar uit elkaar met haar partner: "Geen makkelijke beslissing" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Virginie Claes na 21 jaar uit elkaar met haar partner: "Geen makkelijke beslissing"

Ex-Miss België Virginie Claes na 21 jaar uit elkaar met haar partner: "Geen makkelijke beslissing"

Ex-Miss België Virginie Claes is niet langer samen met haar partner Bernard Cnops. Dat maakt ze zelf bekend op Instagram. De twee vormden meer dan 21 jaar een koppel en hebben samen ook twee kinderen: Claire en Louis.

"Na meer dan 21 jaar zetten Bernard en ik een punt achter onze relatie", steekt Virginie van wal op haar Instagrampagina. "En na het maken van heel veel herinneringen samen als koppel, hebben wij een hele tijd geleden al beslist om ieder ons eigen pad te bewandelen. Het was geen makkelijke beslissing. En dat is het nog steeds niet", aldus Virginie.

"Wij zullen elkaar proberen te blijven steunen in functie van Claire en Louis (onze twee schatjes) en wensen elkaar veel liefde, steun en respect in de toekomst!" Meer willen ze voorlopig niet kwijt over hun breuk.

Nieuwe start

"Met dit bericht is wat ons betreft hier dan ook álles over gezegd. Wij zouden het enorm appreciëren dat jullie ons beiden de kans geven om in alle 'rust' een nieuwe start te nemen in ons leven. Wij wensen hier verder ook géén tekst en uitleg meer bij te geven", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws