Ex-presentatrice Eva Daeleman heeft opnieuw minder goed nieuws over mentale gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-presentatrice Eva Daeleman heeft opnieuw minder goed nieuws over mentale gezondheid

Ex-presentatrice Eva Daeleman heeft opnieuw minder goed nieuws over mentale gezondheid

Eva Daeleman heeft al heel wat watertjes doorzwommen. Zo worstelde de voormalige presentatrice en omroepster enkele jaren geleden met een serieuze burn-out en depressie. Daar draagt ze blijkbaar nog steeds de gevolgen van.

“Augustus, wat was je warrig, chaotisch, een mijlpaal voor het leven”, blikt Eva Daeleman op Instagram terug op een bewogen maand. Haar mentale gezondheid durft haar namelijk af en toe nog eens in de steek te laten. “In mijn hoofd is het niet altijd zonnig”, geeft de voormalige tv- en radiopresentatrice eerlijk toe.

“Hoeveel impact ik ook zelf heb op mijn mentale gezondheid, de depressieve episodes dienen zich van tijd tot tijd weer eens aan”, vertelt Eva eerlijk. Gelukkig heeft ze daar een tijdje terug de ideale oplossing voor gevonden: mediteren. “Zonder meditatie zouden de wolken permanent aanwezig zijn, samen met een frons op mijn voorhoofd”, bedenkt de schrijfster zich. Bovendien geeft ze al enkele jaren zélf meditatielessen.

Voorbeeld

Hoe dan ook, Eva’s volgers moedigen het alleen maar aan dat ze steeds zo openlijk over haar mentale gezondheid praat. Een voorbeeld voor velen, denken ze erover. “Oh, wat een mooie woorden”, moet ook Dina Tersago van het hart.

Populair

Laatste nieuws