Exact 6 maanden na overlijden van Nicole: Hugo met spoed in ziekenhuis beland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Exact 6 maanden na overlijden van Nicole: Hugo met spoed in ziekenhuis beland

Exact 6 maanden na overlijden van Nicole: Hugo met spoed in ziekenhuis beland

Op 4 november 2022 nam Vlaanderen afscheid van een icoon en Hugo Sigal van zijn grote liefde. Nicole Josy, die aan alzheimer leed, kwam om het leven na een ongelukkige val van de trap. Nu, precies een halfjaar later, is ook Hugo lelijk ten val gekomen.

Hugo moest zojuist met spoed naar het ziekenhuis. Ook hij is thuis van de trap gevallen. “Vandaag, exact 6 maanden nadat je onaangekondigd en onverwacht uit mijn leven verdween, zit ik plots op spoed omdat ook ik me vanochtend op diezelfde onderste trede van onze trap heb mistrapt”, laat de acteur en zanger weten op Instagram.

Op een foto vanuit het ziekenhuis zien we dat hij er gelukkig met een gebroken duim van afgekomen is. “Ik beschouw het als een teken, een duwtje in de rug”, besluit Hugo. “Een bevestiging dat jij hier voor altijd bij me bent. “Ik hou van je, mama”, richt hij zich tot zijn Colleke.

Een teken

Ook Hugo’s fans zijn enorm geschrokken. Zij steken de zanger meteen een hart onder de riem in de reacties. “Spoedig herstel, Hugo”, “Veel beterschap”, “Verzorg je goed”, “Het was een teken”, “Nicole zal altijd bij je zijn”, “Ze zal altijd over je waken” en “Altijd aan je zij”, reageren zijn volgers. “Oh, beterschap, Hugo! Verzorg je goed”, schrijft Dina Tersago. “Wat een teken… Koester het. En snel weer te been, fijne man”, wil ook Joe-presentator Raf Van Brussel kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws