Exact één jaar na de dood van Ignace Crombé: Trisha onthult groot nieuws over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Exact één jaar na de dood van Ignace Crombé: Trisha onthult groot nieuws over haar liefdesleven

Exact één jaar na de dood van Ignace Crombé: Trisha onthult groot nieuws over haar liefdesleven

Trisha heeft geen makkelijke periode achter de rug. Maar na haar scheiding, burn-out en faillissement krabbelt de ex van wijlen Ignace Crombé terug recht. Zo heeft de 40-jarige zangeres ook opnieuw de liefde gevonden.

Trisha is opnieuw gelukkig in de liefde. Dat vertelt ze deze week in TV Familie. "Kijk, ik wil het nog niet van de daken schreeuwen, maar er is wel iemand", onthult de zangeres. "We zijn al ruim een jaar zeer goed bevriend. En toen ik een beetje close werd met een andere man, was hij jaloers. Pas toen heeft hij zijn gevoelens geuit, op een zeer romantische manier", vertelt Trisha.

"Het klikt trouwens heel goed tussen mijn vriend en mijn kinderen. Ja, da's echt heel mooi", gaat ze verder. Toch wil ze haar nieuwe vriend nog even uit de schijnwerpers houden. "Overal waar ik kom, hebben ze mij gezien. Maar mijn vriend houdt niet van aandacht. En wanneer hij voor het eerst vrienden van mij ontmoet, is hij nogal stil. Dus, ik ga hem zeker nog niet in de pers voorstellen", aldus Trisha.

Een gewone man

"Hij is echt een gewone man, die met zijn dochter naar de speeltuin kwam die ik toen uitbaatte", legt ze uit. Onlangs liet Trisha ook een zeer opvallende tattoo plaatsen. "Hij heeft geen tatoeages, maar hij vindt die van mij mooi en sexy. Perfect, dus", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws