'Familie'-acteur Aaron Blommaert doet schokkende onthulling: "Ik heb dat nog nooit gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Aaron Blommaert doet schokkende onthulling: "Ik heb dat nog nooit gedaan"

'Familie'-acteur Aaron Blommaert doet schokkende onthulling: "Ik heb dat nog nooit gedaan"

Aaron Blommaert was deze week te gast in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'. En daarin deed de 21-jarige 'Familie'-acteur ook een bijzondere onthulling.

Zo is Aaron Blommaert, in tegenstelling tot zijn leeftijdsgenoten, een digibeet. "Ik kan niet met de computer werken", bekent de acteur. "Dat is de grootste frustratie van iedereen in mijn omgeving. Alles wat je over mijn generatie kan zeggen: gsm’s, laptopgewijs … Ik kan het niet, Peter. Ik kan het echt, echt niet", aldus de acteur.

"Maar wacht, je kan toch mailen?", vraagt Peter Van de Veire. "Ja, maar mijn mailapp doet het bijvoorbeeld al twee jaar niet op mijn laptop. Dus dat moet ik doen via mijn gsm, wat wel lukt. Maar soit, ik krijg het niet geregeld. Ik ben 21. Ik kom daar dus niet altijd even goed mee weg. Ik heb nog nooit zelf iets online besteld. Nog nooit", gaat hij verder.

Geen geduld

"En wat met je bankzaken?", vraagt Van de Veire. "Ja, dat kan ik wel. Maar dan vraag ik ook af en toe de hulp van mijn vader, bijvoorbeeld. Ik heb geen geduld met dat soort dingen", geeft hij eerlijk toe.

Populair

Laatste nieuws