'Familie'-acteur Ludo Hellinx getroffen door groot drama: "Volledig gebroken"

LudoHellinxPatrickFamilieVTM
Vorige week zondag konden we nog de WK-match van de Rode Duivels tegen Marokko meepikken. Een match die op veel vlakken in mineur afliep. Maar naast het verlies van de Belgen kreeg 'Familie'-acteur Ludo Hellinx die dag nog een enorme tegenslag te verwerken.
Ludo Hellinx, ofwel Patrick uit ‘Familie’, en zijn echtgenote Anna zijn vorige week - met meer dan een jaar vertraging - eindelijk ingetrokken in hun nieuwe stekje. Maar amper één dag later kwam de donderslag bij heldere hemel. Net zoals ex-‘Familie’-collega Ray Verhaege (Albert) een tijdje geleden meemaakte, kwamen er ook bij Ludo enkele meedogenloze inbrekers over de vloer in hun appartement.
Toen Ludo en Anna na de match van de Rode Duivels thuiskwamen, zagen ze meteen dat hun voordeur geforceerd was. “Ik wist al hoe laat het was. Toen we binnenkwamen, zagen we dat álles overhoopgehaald was”, vertelt de acteur in Dag Allemaal. Ze hielden er de schrik van hun leven aan over. “Ik was volledig over mijn toeren”, gaat hij verder.
Maar gelukkig is het koppel er met de schrik van afgekomen. Vreemd genoeg hebben de inbrekers niet veel gepikt. Enkel hun creditcards waren verdwenen. “Die hebben we meteen laten blokkeren. Op dat gebied viel het dus nog mee”, klink het. Maar toch. “Die ravage, ik was er echt niet goed van. Mijn vrouw is nog kalm gebleven. Bij mij brak er iets”, geeft Ludo toe. “Ik ga nooit meer naar een wedstrijd van de Belgen kijken, da’s gedaan. Ze hebben dan nog verloren ook”, besluit de acteur.