'Familie'-actrice Jasmijn Vanhoof onthult erg groot liefdesnieuws

231114jasmijnvanhooffamilievtm
Het gaat goed met Jasmijn Van Hoof. De actrice is weer aan de slag in 'Familie' en ook op privévlak gaat het haar duidelijk voor de wind.
"Mijn vriend en ik hebben een huis gekocht in onze geboortestreek, de Kempen", onthult Jasmijn in Primo. "We wonen op een boogscheut van onze ouderlijke huizen. Mijn lief wou dat heel graag en ik zag dat ook wel zitten."

Nieuw leven

"Ik woonde een hele tijd in Antwerpen, maar zodra de zon scheen, sprong ik in mijn wagen om naar mijn moeder te rijden en bij haar in de tuin te gaan liggen. (lacht) Het voelde juist aan om terug te keren naar die streek", aldus Jasmijn.
Ze is intussen al een tijdje samen met haar vriend. "Sinds de zomer van 2021, niet zo lang nadat ik ‘Familie’ had verlaten. Het kwam allemaal samen. Het is echt zot geweest", geeft ze aan.
"Mijn leven heeft ’n tijdje op zijn kop gestaan en alles is nu 180 graden gedraaid. Veel vernieuwing, maar ook enkele dingen van vroeger die terugkeren. Het voelt aan alsof ik gesetteld ben en dat geeft een heel goed gevoel."