Fel vermagerde Marie Verhulst pronkt met haar afgetrainde lichaam op Instagram Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fel vermagerde Marie Verhulst pronkt met haar afgetrainde lichaam op Instagram

Fel vermagerde Marie Verhulst pronkt met haar afgetrainde lichaam op Instagram

Marie Verhulst verloor de afgelopen tijd heel wat kilo's. Op haar Instagramverhaal deelt de dochter van Gert Verhulst nu een selfie van haar afgetrainde lichaam.

Veel fans hadden al een tijdje in de gaten dat Marie Verhulst sinds enkele maanden flink is afgevallen. Bij HLN Showbits vertelde ze onlangs waarom ze zoveel kilo's afviel. "Ik ben gaan sporten om me voor te bereiden op de musical 'De 3 Biggetjes', omdat het een fysiek zware rol is", aldus Marie.

"Ik heb heel erg aan mijn conditie gewerkt. Ook omdat ik wist dat het pittig ging worden. En ik zou zo boos op mezelf zijn geweest als ik daar niet voor getraind had en nu zou merken dat zingen en dansen tegelijkertijd niet lukt, want dan is het te laat."

Geen plezier

Toch beleeft Marie nog niet veel plezier aan het sporten. "Ze zeggen dat dat komt. Dat je het leuk gaat vinden. Daar ben ik nog niet." Maar ze houdt wel vol. Zo deelde ze zopas nog een selfie vanuit de gym waarop we haar afgetrainde lichaam kunnen bewonderen.

<br>
Instagram Stories (@verhulstmarie)
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws