Flip Kowlier betovert iedereen met beeldige trouwfoto's: "Jullie zijn prachtig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Flip Kowlier betovert iedereen met beeldige trouwfoto's: "Jullie zijn prachtig"

Flip Kowlier betovert iedereen met beeldige trouwfoto's: "Jullie zijn prachtig"

Flip Kowlier en zijn vriendin Katrien Vanderlinden gaven elkaar in september in alle stilte het jawoord. De wittebroodsweken zijn ondertussen dus al even gepasseerd, maar de zanger laat nu voor het eerste een glimp zien van hun grote dag.

In februari maakte Flip Kowlier op Instagram nog zelf bekend dat hij opnieuw van straat was. “Wat een leven”, schreef de zanger toen bij een foto samen met zijn - toen nog - gloednieuwe vriendin Katrien. Zij werkt als artdirector bij de VRT en had vroeger een relatie met presentator Steven Van Herreweghe. Samen hebben zij ook twee kindjes.

In juni maakten de tortelduifjes hun verloving bekend, nog geen drie maanden later viel het jawoord al. Dat gebeurde in het grootste geheim, maar Katriens collega maakte het heuglijke nieuws bekend op sociale media. Nu delen Flip en zijn vrouw zelf enkele kiekjes van hun sprookjeshuwelijk. “Bon, wij zijn dus getrouwd”, bevestigt het koppeltje nu.

De foto’s leveren in ieder geval tal van mooie reacties en lieve woorden op. “Dat is fantastisch nieuws”, vindt Evi Hanssen. “Oh zo blij voor jullie! Heel veel geluk samen”, wenst Rani De Coninck het ondertussen niet meer zo kersverse echtpaar toe. “Wat zijn jullie prachtig”, reageert Eva Daeleman. “Op de liefde”, klinkt Matteo Simoni ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws