Frances Lefebure maakt zich zorgen over zwangerschap: "Groot risico" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Frances Lefebure maakt zich zorgen over zwangerschap: "Groot risico"

Frances Lefebure maakt zich zorgen over zwangerschap: "Groot risico"

Vorige week kwam er heuglijk babynieuws van Frances en Boris! Het koppel verwacht hun eerste kindje samen, een zoontje. De actrice was al plusmama van Boris’ twee zonen, maar ziet nu eindelijk haar eigen kinderwens in vervulling gaan. Al is er één iets waar ze zich nog serieus zorgen om maakt.

Frances en Boris zijn in juli twee jaar getrouwd en nog steeds smoorverliefd. “Het is nog altijd zalig. Ik heb de juiste keuze gemaakt”, lacht de actrice in Story. “Boris en ik zijn heel gelukkig samen en we zien elkaar doodgraag. Ik geloof oprecht dat ik met hem oud ga worden”, zegt ze liefdevol. “Anders moet je ook niet trouwen, natuurlijk.” Gelukkig heeft hun huwelijk hun relatie dan ook niet veranderd.

“Die zat al heel goed. We vonden het gewoon een romantisch idee om elkaar ons jawoord te geven in het bijzijn van familie en vrienden”, denkt Frances erover. “Nog eens uitspreken dat we elkaar zullen blijven steunen in goede en kwade dagen. Dat geeft me de nodige rust en zekerheid als het eens wat minder gaat.” Al is dat maar weinig het geval. “Boris is zo’n makkelijke mens om mee samen te leven. En ik ook. We lijken ook zo hard op elkaar, allebei enthousiast en ongeduldig”, lacht ze.

Daar ben ik bang voor

Maar de actrice heeft - nu ze zwanger is - schrik dat kinderen hun band wél kunnen veranderen. “Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag mama wilde worden en sinds ik met Boris ben, is dat gevoel alleen nog maar aangewakkerd”, vertelt Frances. “Maar ergens schrikt het me ook wel af. Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n waanzinnig mooie relatie gehad als nu en ik ben soms bang dat kinderen die relatie wél zullen veranderen”, bedenkt ze zich. “Ach, dat risico zal ik erbij moeten nemen”, aldus de toekomstige mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws